Mentell Designs team - vi är både kreativa och trevliga
944
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-944,bridge-core-2.0.3,ajax_updown_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-19.1,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive

Mentells designteam

Vi är väldigt stolta över att vi fått ihop ett riktigt bra team. När det gäller att leverera bra kommunikation handlar det, för oss, om mer än bara den specifika slutprodukten. Vi är väldigt noga med att kommunicera på ett effektivt sätt både internt och externt. Vi vill vara tydliga och alla som jobbar på Mentell är trevliga, det är så vi vill vara. För då blir resultatet bättre och det blir ännu roligare att jobba.

Martin Mentell Widolf – Creative Director

0732-000 321 •  martin@mentell.se

Martin grundade byrån Mentell tillsammans med Sofi och företaget har ärvt hans helt påhittade efternamn. Martin är vår kreativa chef. Han brinner speciellt för utvecklingsprocessen och det digitala rummet. Dessutom har han en stor övertro på sig själv som bandyspelare.

Sofi Widolf – Art Director & Illustratör

0732-401 502  •  sofi@mentell.se

Sofi är en av grundarna till byrån Mentell och hon skapar gärna saker i det verkliga rummet. Hon är Art Director med superskills inom illustration där hon behärskar allt från akvarell till vektorgrafik. Fullkomligt beroende av loppis, Pinterest och att jobba med händerna.

Aksel Örn Ekblom – Art Director

0707-471 776 •  aksel@mentell.se

Aksel är Art Director specialiserad på foto och film. Skicklig konceptformgivare som cyklar till jobbet året om, spelar elitbandy med IK Tellus och utan undantag bär shorts mellan april och oktober. Har även väldigt många kepsar och bakar 6 olika typer av kladdkaka.